предавания контакти
 
15:40
16:50
18:00
18:35
Стъпки в пустинята
Български събор "Хайдут Генчо"
Непознатото лице

  Благотворителен концерт И–БРЕ - София
Четвъртък, 21 Ноември 2013 19:08
 

 


На 16 ноември в Дом на културата “Средец” град София, се състоя благотворителен танцов спектакъл “И–БРЕ”, за авторски творби на млади български хореографи. Участие взеха танцови състави: “Мераклии”, “Играорец”, “Лира Денс” и много други.

Тази година благотворителния концерт бе организаиран за трети път, а целта на участници и организатори е той да стане традиционно събитие. Тук имате възможност да се насладите на творческата работа и старанието на танцьорите, които още щом излезнат на сцената успяват да приковат погледа на зрителите. Тази година средствата събрани от концерта ще бъдат дарени на танцова формация “ Танцувам не по-различно от теб “. Това са хора, които въпреки уврежданията, които имат не са изгубили желанието си за живот , а с борбен дух и силна мотивация показват своя талант.
Една от танцьорките в групата е Лени Драшанска, която оцелява в самолетната катастрофа на 21.12. 1971год.  при, която загива Паша Христова...
Всяка година инициативата на благотворителното събитие е различна.
Ако и Вие искате да бъдете съпричастни към тази благотворителна кауза, или просто обичате народните ритми и танци, гледайте предаването Фолклорни Пътешествия само по Дестинация България.

 
 
 
 
програма