предавания контакти
 
19:10
19:45
20:20
20:55
България: Вчера, днес, утре: Първото българско царство
България: Вчера, днес, утре: Първото българско царство

  Доброволческа среща –Чатъма
Сряда, 13 Октомври 2021 18:30
 

 


Като неправителствена организация Зелени Балкани, винаги е разчитала на гражданската подкрепа и най-вече на активното участие на доброволци в дейността. Благодарение, на което са се постигнали много успехи на организацията в природазащитата.

  •  Полина Христова  - СНЦ „Зелени Балкани” :

“В израз на благодарност към активните доброволци и, за да бъдат споделени дейностите и да се включат нови такива, организираме 3 дневна доброволческа среща в местността Чатъма, на брега на язовир Голям Беглик, където ще съчетаем полезното с приятното.”

В доброволческата среща са включени различни дейности сред природата. Запознаване на всички участници с дейностите на организацията и в какво могат да се включат в бъдеще, за да бъдат полезни и да дадат своя труд и принос!

  •  Сашка Витанова –СНЦ „Зелени Балкани „ :

“Много се радваме, че част от екипа на “Зелени Балкани”, заедно с група доброволци сме тук и заедно работим за каузата за опазване на природата. Целта на срещата е да се опознаем, да представим проекта на “Натура 2000” и” България – нови хоризонти”.”

Доброволците, винаги са били част от живота на Зелени Балкани…както се казва – веднъж Зелени Балкани, завинаги Зелени Балкани!!!

  •  Сашка Витанова – СНЦ “Зелени Балкани” :

 „ Чатъма е едно такова притегателно място, на което идвайки веднъж, част от него остава в теб и част от теб остава в него. Над 10 години сдружение “Байкария” работят за това място, за да е гостоприемно за такива срещи, за образование, за детски лагери, отворено е и за гости. Съответно то е толкова уникално и специфично със своята природа, че тук , дори и като гост, ти учиш как да живеем по-добре, да живеем заедно с природата… ние хората, като част от природата”

След такива срещи само запазваме силната надежда броя на доброволците да расте, защото така се връзката с природата!!!!

#Natura2000NewHorizons

 

 
 
 
 
програма